Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Chorvát (48) podstúpil plastiku nosa: Keď sa prebral po zákroku, neveril, čo sa mu stalo s penisom

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

ZÁHREB - Keď sa Neven Ciganovič prebral z anestézie po zákroku nosa, prekvapilo ho, že má erekciu. Pretrvávala však oveľa dlhšie než je príjemné. Jeho stav sa zlepšil až po troch operáciach. Chorvátsky model, ktorý vlastní skrášľovaciu kliniku, je presvedčený o tom, že tento neprirodzený stav spôsobili doplnky stravy, ktoré užíval na podporu výkonu v posilňovni.

Štyridsaťosemročný model, bloger a celebrita trpel tri mesiace priapizmom. Ide o stav, kedy sa u mužov objavuje dlhodobá bolestivá erekcia aj bez sexuálneho vzrušenia. Neven si spomína, že jej nástup zaregistroval po rinoplastike na úpravu nosového piercingu, ktorú absolvoval v roku 2017 v Iráne. Lekári síce nedokázali zistiť, čo u neho vyvolalo tento neprirodzený stav, Chorvát je ale presvedčený o tom, že išlo o dôsledok pôsobenia doplnkov výživy, ktoré užíval pri cvičení.

Chorvát (48) podstúpil plastiku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Hovorili mi, že môže ísť o poruchu krvného tlaku alebo reakciu na anestéziu. O niekoľko mesiacov neskôr som však pri upratovaní našiel L-Arginine, ktorý som užíval, keď som cvičil. Je na ňom uvedené, že môže mať vedľajšie účinky v podobe zvýšeného krvného tlaku, ktorý silnejšie vháňa krv do žíl. A to mohlo ovplyvniť aj moju erekciu." Ciganovič následne podstúpil tri operácie a až po nich sa mu konečne uľavilo. Tvrdí, že jeho erekcia  je teraz dokonca ešte lepšia. 

Chorvát (48) podstúpil plastiku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Svojrázny Chorvát mal vraj už od čias puberty presnú predstavu o tom, ako chce vyzerať. Vždy sa mu veľmi páčili bábiky Bratz. S vylepšovaním svojho tela začal v roku 1992. K mladíckemu vzhľadu sa dopracoval tromi operáciami nosa, opakovaným aplikovaním botoxových injekcií, vložením implantátov do lícnej oblasti, sánky a brady. Pravidelne cvičí a robí aj špeciálne cviky jazykom, ktoré mu pomáhajú udržiavať napnuté svalstvo na tvári. Napriek svojmu pozitívnemu prístupu k plastickým zákrokom Neven upozorňuje na to, aké je dôležité, aby každý, kto túži po nejakom vylepšení tela, sledoval recenzie a odporúčania ľudí, ktorí už absolvovali niečo podobné. Založil preto konzultačnú agentúru a záujemcom pomáha vyhľadať renomovaných chirurgov. 

Viac o téme: PlastikaErekciaPriapizmusNeven Ciganovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu