Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Počas pôrodu vyplávalo na povrch manželovo nechutné tajomstvo: Sestrička všetko nakrútila na VIDEO

(Zdroj: Reddit/bigtiddyhimbo)

NEW YORK - Pôrodná sestra zo Spojených štátov sa stala svedkom mimoriadne nepríjemnej udalosti, ku ktorej došlo počas pôrodu jednej z pacientiek. Tá sa totiž v okamihu, ktorý mal byť tým najšťastnejším v živote, dozvedela, že jej zahýba manžel.

Pôrod patrí určite medzi tie najčarovnejšie momenty v živote, ale v prípade tejto Američanky ho zatienila správa o manželovej nevere. Svedkom udalosti sa stala jedna z pôrodných asistentiek, ktorá sedela pri inkriminovanej dvojici. Takto si vypočula nepríjemný rozhovor, v ktorom žena konfrontovala svojho manžela, pretože sa práve dozvedela, že v rovnakej nemocnici rodí aj jeho milenka. Nato po sebe začnú kričať a navzájom nešetria nadávkami.

Guy gets his wife and mistress pregnant at the same time from r/trashy

Video zachytávajúce rozhovor bolo uverejnené na Reddite s popiskom "Keď sa manželka, ktorá práve rodí, dozvie, že rodí aj manželova milenka". Prakticky všetci užívatelia sa postavili na stranu manželky a muža odsúdili za jeho bezcharakterné konanie. "Fúha, dozvedela sa to asi v tom najhoršom možnom čase. Úbohá žena, už aj bez toho musela byť v poriadnom strese," napísal jeden. "Je mi jej tak ľúto. Zistila, že jej manžel je totálny chrapúň práve v čase, keď privádzala na svet jeho dieťa," okomentovala príbeh jedna žena. 

Viac o téme: PôrodNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu