Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nevesta (†25) zomrela počas hostiny na svojej vlastnej svadbe! Fatálna chyba kuchárov

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MOSKVA - Nevesta z Ruska tragicky zomrela na svojej vlastnej svadbe po tom, ako utrpela anafylaktický šok spôsobený alergiou na orechy. Stalo sa tak napriek tomu, že kuchári boli s touto skutočnosťou oboznámení. Polícia prípad vyšetruje.

Dvadsaťpäťročná Alexandra Erokchová prežívala najkrajší deň svojho života, no ten sa stal zároveň aj jej posledným. Na svadobnej hostine, ktorá sa konala v banketovej sále paláca Caricyno v Moskve, sa u nej totiž vyvinula extrémna reakcia na jedlo obsahujúce orechy. Pri stole sa začala dusiť, čo vystrašilo prítomných hostí, ktorí jej pribehli na pomoc. Snažili sa jej poskytnúť prvú pomoc a zároveň privolali záchranku. Zdravotníkom sa však už nevestu oživiť nepodarilo. 

Alexandra trpela alergiou na orechy už od svojho detstva, kuchári, ktorí pripravovali jedlo na svadbu, vraj o tom vedeli. Dezerty podávané na konci menu orechy ale napriek tomu obsahovali. 

Palác Caricyno
Zobraziť galériu (2)
Palác Caricyno  (Zdroj: Getty Images)

Erokchová študovala bankovníctvo a financie na prestížnej Ruskej prezidentskej akadémii národnej ekonómie a verejnej správy v Moskve. Polícia momentálne vyšetruje okolnosti jej smrti. 

Viac o téme: SvadbaTragédiaNevestaMoskva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu