Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VIDEO Palubná kamera zachytila brutalitu na križovatke: Zázrak, že nikto nezomrel!

(Zdroj: youtube/The Telegraph)

LONDÝN - Keď na rušnú križovatku v londýnskej štvrti Ealing padol veľký strom, iba tesne minul niekoľko okoloidúcich. Zábery z palubnej kamery auta zachytávajú moment, v ktorom sa obrovský strom začal rúcať k zemi. Pár, ktorý sedel v aute a všetkému sa prizeral, okamžite zalarmoval políciu.

Andrew Thomas stál vo svojom aute spolu s priateľkou Joannou Wolmanovou práve na červenej. Len pár metrov od nich sa zrazu na zem zrútil strom. Incident zachytila palubná kamera. Na zázname vidno, ako sa stromu na poslednú chvíľu vyhol okoloidúci pár. "Ako človek trpiaci úzkosťou som bola šokovaná a vystresovaná. Vidieť, ako sa dvojica blíži k stromu, ktorý zároveň začal padať, bolo príšerné. Vo videu nás je počuť nadávať," priznala Joanna.

S Andrewom okamžite zavolali políciu. Úradníci informovali miestnu radu o padnutom strome na križovatke cesty South Ealing Road a Little Ealing Lane. Nikto, našťastie, pri incidente neutrpel zranenia. "Čo bolo príčinou, ešte len musíme zistiť. Všetky stromy vo štvrti sa priebežne kontrolujú a podľa potreby sa vykonáva ich údržba," uviedol miestny úrad. Strom bol z cesty krátko nato odprataný. 

Viac o téme: StromKrižovatkaIncident
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu