Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Slovák si kúpil jahodový kompót: Otvoril ho a... za TOTO by mu mali vrátiť peniaze!

(Zdroj: Facebook/Nekŕmte nás odpadom)

BRATISLAVA - Obrovské sklamanie zažil istý Slovák po tom, ako otvoril konzervu s jahodami. Možno si ich chcel dať do pudingu a možno by ich zjedol len tak samé, no ani jedného ani druhého sa nedočkal. Ovocie totiž v konzerve hľadal len márne.

Uvarila večeru pre manžela, potom s hrôzou zistila, z čoho: NÁLEZ zdvihne žalúdok aj silným povahám

Nakupovanie potravín v konzerve môže byť niekedy poriadne zradné, pretože nikdy neviete, čo nájdete vo vnútri. A presne to bol problém užívateľa, ktorý sa posťažoval na facebookovej stránke Nekŕmte nás odpadom. V obchode kúpil konzervu s jahodami, po jej otvorení ale zistil, že sa v nej prakticky žiadne nenachádzajú. Na tanier vylial len šťavu, v ktorej sa občas mihli zvyšky ovocia.

V takýchto prípadoch je potrebné sledovať etiketu, na ktorej je presne uvedené, aký podiel z kompótu tvorí ovocie a čo ostatné sa v ňom nachádza. Predavači, samozrejme, do vnútra konzervy nevidia, za jej obsah je zodpovedný výrobca. Myslia si to aj viacerí užívatelia. "Obchod s tým nič nemá, sťažujte sa u výrobcu," upozornila Andrea. Peter to zasa zobral s humorom a podotkol, že konzerva bola možno určená ľuďom bez chrupu, aby nemuseli žuvať. 

Viac o téme: KonzervaJahodyKompót
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu