Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Rodiny s deťmi zostali zhrozené: V parku na tráve sexovala mladá dvojica

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

BRENTWOOD - Takmer letné počasie vytiahlo minulý víkend mnohých obyvateľov anglického grófstva Essex do miestneho parku. Radosť z peknej nedele návštevníkom pokazila obscénna dvojica, ktorá si na trávniku užívala intímnosti patriace do súkromia. Ich nechutné správanie stihli viacerí zdokumentovať.

Park Thorndon Country na východe Anglicka bol uplynulý víkend plný ľudí. Väčšinu z nich tvorili rodiny s malými deťmi. Ortuť teplomera sa vyšplhala na 26 stupňov Celzia, vonku boli ideálne podmienky na šport, dlhé prechádzky či iné aktivity. Atmosféru slnečného dňa však návštevníkom parku pokazila dvojica, ktorá si na tráve okolo jedenástej dopoludnia užívala sex.

FOTO Rodiny s deťmi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Nemohla som tomu uveriť. Park bol plný, všetci okoloidúci boli pobúrení a úplne znechutení z toho, čo vidia," uviedla matka dvoch malých detí. "Jediným miestom, kde sa môžu rodiny momentálne cítiť bezpečne, sú práve parky. A práve tam narazíte na takýchto ľudí, ktorí si myslia, že takéto správanie je v poriadku," rozhorčuje sa ďalší návštevník. Ďalší označili správanie obscénneho páru za primitívne a hlúpe. V okolí sa v inkriminovanom čase pohybovali policajti, tak je možné, že dvojicu potrestali. 

Viac o téme: ParkSex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu