Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prostitútky našli spôsob, ako uspokojiť klientov počas pandémie: Tieto dve sexpolohy minimalizujú riziko!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BERN - Švajčiarske sexuálne pracovníčky vymysleli skvelý spôsob, ako obslúžiť svojich klientov bez rizika nákazy koronavírusom. Existuje niekoľko sexuálnych polôh, pri ktorých je kontakt dvoch osôb tvárou v tvár minimalizovaný. Takto chcú docieliť, aby im vláda umožnila znovuotvorenie erotických salónov.

Švajčiarske prostitútky prišli s nápadom, ako aj naďalej obslúžiť svojich klientov a pritom minimalizovať riziko nákazy koronavírusom. Spočíva v dvoch sexuálnych polohách, a síce "reverse cowgirl" (opačná kovbojka) a "doggy style" (styk odzadu). Teraz dúfajú, že krajina zruší dočasný zákaz prostitúcie prijatý pred dvomi mesiacmi. 

Prostitútky našli spôsob, ako
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

V súčasnosti neexistuje dôkaz o tom, že by boli spomenuté polohy naozaj bezpečné. Vo Švajčiarsku je prostitúcia legálna, na čo sa odvoláva aj advokátska skupina ProKoRe zastupujúca práva sexuálnych pracovníčok. Stanovila dokonca pravidlá, za ktorých by sa mohli otvoriť erotické salóny. Zamestnanci salóna musia podľa odporúčania organizáci miestnosti vetrať každých pätnásť minút a pravidelne prať posteľnú bielizeň na teplote 60 stupňov. Prostitútky musia mať na tvárach ochranné rúška. Rovnako platí, že jeden klient nemôže v miestnosti stráviť viac ako štvrť hodinu. 

Prostitútky prehovorili, ako si zarábajú počas pandémie: Neuveríte, čo odo mňa vyžadoval klient!

Švajčiarska vláda sa k tomuto návrhu zatiaľ nevyjadrila. Príručku s pokynmi týkajúcich sa bezpečného sexu počas pandémie vydali aj mestskí predstavitelia New Yorku. Vyhlásili, že najbezpečnejšou alternatívou je masturbácia.

Viac o téme: ŠvajčiarskoProstitúciaKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu