Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

VIDEO Petra (43) doma omylom prepadla polícia! Hororové detaily a rozuzlenie na záver

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Brisant)

BERLÍN - Špeciálne policajné sily vtrhli do 43-ročného muža v západonemeckom Dorstene a spacifikovali ho. Bleskovému a veľmi hlasnému zákroku elitných policajtov proti svojmu sa musela prizerať jeho vydesená dvojročná dcéra. Čoskoro sa ukázalo, že polícia vnikla do nesprávneho bytu.

Petra Hardesa najskôr vyľakali tri výstrely. Zrazu stáli v jeho obývačke členovia elitnej policajnej jednotky. Muž práve jedol so svojou dcérou melón. "Vyskočil som zo stoličky s nožom v ruke, pretože som práve krájal melón," opisuje dramatickú situáciu. "Nôž preč, nôž preč," kričali policajti. Dvaja z nich Hardesa zvalili na zem a obklopili ho ďalší zo samopalmi. 

VIDEO Petra (43) doma
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Brisant)

Štyridsaťtriročný Nemec je vraj ešte teraz zo zákroku, ktorý sa odohral v útorok večer, veľmi rozrušený. "Najhoršie na tom bolo to, že dcérku nechali plakať na gauči a musela sa na všetko pozerať. Očakával by som trochu rešpektu, že príde nejaký policajt a najskôr odvedú dieťa preč." 

Krátko po hlučnom zásahu prišiel na scénu sused z podkrovného bytu a pýtal sa, čo sa deje. Vzápätí vyšlo najavo, že práve tento 25-ročný mladík je skutočným hľadaným. Potom už konečne Petra pustili. Polícia sa mužovi ospravedlnila a chystá sa ho odškodniť. 

Viac o téme: Policajný zásah
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu