Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Matka sa zahryzla do burgeru a hneď jej prišlo zle: Aj vám by bolo, nájsť si TO v jedle!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MELBOURNE - Matka dvoch detí sa podelila o svoju skúsenosť z prevádzky McDonald’s na predmestí austrálskeho mesta Melbourne, kam vyrazila so svojimi deťmi na raňajky. Namiesto chutného zážitku tam na ňu čakalo desivé prekvapenie.

Jessica a jej dve deti rodina budú po svojej poslednej skúsenosti zrejme zďaleka obchádzať prevádzky siete rýchleho občerstvenia McDonald’s. Keď sa bola v jednej z nich nedávno naraňajkovať, v burgeri si našla kúsok pružiny. "Pre mňa a moje deti som objednala McMuffin s vajíčkom a zemiakové placky hash brown. Deti si dali ako prvé placky, ja som sa zahryzla do burgeru. Vtom som zacítila, že mi do zubov udrelo niečo tvrdé. V tom McMuffine bola kovová pružina. Hneď mi prišlo zle," uviedla. 

Matka sa zahryzla do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Vystrašená matka s nechutným nálezom oboznámila pracovníkov prevádzky, no tí vylúčili, že by sa cudzí predmet mohol dostať do jedla počas prípravy. Manažér vraj nevyzeral príliš znepokojene ani prekvapene, keď mu Jessica ukázala, do čoho zahryzla. Ako náhrada jej bol ponúknutý iný McMuffin, ale ona ho odmietla. "Stále premýšľam nad tým, čo všetko sa mohlo stať, keby to prehltlo jedno z mojich detí," dodáva Austrálčanka. Podľa hovorcu McDonald’s Austrália v súčasnosti prebieha vyšetrovanie priamo v prevádzke a vedenie spoločnosti spolupracuje so zákazníčkou. 

Viac o téme: BurgerMcDonald’s
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu