Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Kozmetička (†58) robila zákazníčke manikúru: Keď TO zbadala na dvore, vyšla von, krutá smrť!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KIAWAH - Cynthia Covertová sa už chystala domov, keď ju napadol aligátor. Zviera ju vtiahlo do rybníka na ostrove Kiawah v Južnej Karolíne. Jej smrť miestne úrady považujú za mimoriadne nešťastnú nehodu. Obeť sa však správala veľmi nezodpovedne.

Päťdesiatosemročná Cynthia bola minulý piatok u svojej klientky Barbary Howellovej, ktorej robila manikúru. Kozmetické salóny v Južnej Karolíne totiž musia zostať naďalej zatvorené. Covertová zbadala aligátora na Howellovej dvore počas toho, ako jej robila nechty. Keď skončila, vyšla von, aby si zviera odfotila. Barbara na ňu zakričala, aby si dávala pozor, pretože pred niekoľkými dňami z rovnakej vzdialenosti aligátor napadol jeleňa. "Nie som jeleň," odpovedala Cynthia a snažila sa aligátora pohladkať. Ten ju okamžite schmatol za nohu a ťahal smerom k neďalekému rybníku. 

Kozmetička (†58) robila zákazníčke
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Howellovej manžel William povedal polícii, že počul svoju manželku kričať. Vyšiel preto na terasu a bežal po schodoch, keď sa aligátor vrhol na manikérku. Spolu so susedom Michaelom Clawsonom hodili žene do vody lano. Cynthia ešte stihla pokojným hlasom povedať, že už nič podobné asi nikdy neurobí. Keď sa ju William spolu s manželkou pokúšal vytiahnuť von z jazera, aligátor Covertovú vtiahol pod vodu aj s lanom. 

FOTO Šokujúci objav v šatníku! Keď ho otvorili policajti, len otvárali ústa

O niečo neskôr na miesto dorazil šerif a hasiči, no v rybníku už nevideli žiadny pohyb. Covertovej telo sa vyplavilo zhruba o štvrť hodinu neskôr. Aligátor telo odtiahol späť pod vodu, ale o pár minút sa opäť vynoril a šerif ho konečne zastrelil. Covertová mala na ľavej nohe ťažké zranenia. Stala sa tak treťou osobou, ktorú v Južnej Karolíne v priebehu posledných štyroch rokov zabil aligátor.

Viac o téme: AligátorJužná karolína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu