Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

FOTO Mladí milenci pod paľbou kritiky: Za jedinú vetu na Instagrame ich ľudia znenávideli

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram/atispaul)

SYDNEY - Influencerka Mikaela Testaová a jej priateľ Atis Paul sa nedávno vrátili z dovolenky na Bali. Odvtedy sú terčom kritiky kvôli jednému príspevku na sociálnej sieti. Atis sa odfotil s tučným balíkom peňazí, ktorý chcel dať taxikárovi. Dvojica je z kritiky sklamaná, údajne len chceli finančne pomôcť vodičovi.

Devätnásťročná Mikaela z Austrálie a jej priateľ navštívili populárny indonézsky rezort na Bali. Obaja sú influenceri, na sociálnych sieťach ich sleduje množstvo ľudí. A práve tí im nedávno poriadne naložili.

Atis totiž uverejnil fotku, na ktorej drží peniaze v hodnote približne 180 eur. "Spolu s priateľkou sa chystáme dať tieto peniaze ktorémukoľvek šťastnému taxikárovi, ktorý nás dnes odvezie na letisko," stálo v popise. Narážal tak na ťažkú finančnú situáciu obyvateľov Bali a neznámemu taxikárovi chcel len pomôcť, aby mohol zabezpečiť seba a svoju rodinu.

FOTO Mladí milenci pod
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/atispaul)

Ľudia to však vidia inak. Podľa ich názoru dvojica zbytočne púta pozornosť v čase globálnej pandémie a snaží sa urobiť si PR. Mikaela je z reakcie užívateľov ľudí sklamaná. Podľa jej slov skôr kritizovali to, ako vyzerá, než gesto s peniazmi.

FOTO Mladí milenci pod
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/atispaul)

"Jediné, čo sme chceli urobiť, bolo aspoň na mesiac, prípadne rok, pomôcť jednému človeku a jeho rodine," vysvetlila. Dievčina neskôr priznala, že ju kritika dokonca rozplakala. "Prajem si, aby ľudia dokázali oceniť toto gesto bez nenávisti," dodala. Dovolenka v raji na zemi mala nakoniec pre nich trpkú príchuť, pretože Paul sa tam údajne nakazil koronavírusom.

Viac o téme: DovolenkaBaliInfluencer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu