Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Profesorka práva počas prednášky zažila šok: Študenti sa neovládli a sexovali priamo pred ňou!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - V čase, keď sa ľudia snažia udržiavať si jeden od druhého bezpečný odstup kvôli šíriacej sa nákaze, mali dvaja študenti práva na Macquarie University v Sydney k sebe až príliš blízko. Ich správanie neuniklo nielen užívateľom sociálnej siete, ale ani prednášajúcej profesorke. Tá neskôr dokonca uviedla, že sa s podobnou skúsenosťou už stretla.

Počas prednášky z práva neovládli dvaja z prítomných študentov svoje chúťky na sex. A keďže išlo o lekciu vysielanú online, ich správanie si všimli aj diváci. Profesorka tak bola nútená prerušiť vyučovanie. "Viem, že precedens je veľmi príťažlivá téma a milujem, keď sa do neho zapája moje publikum, ale aj to má svoje limity. Kódex správania platný pre študentov je platné nariadenie a iróniou je, že ho porušili práve študenti práva," uviedla profesorka.

Profesorka práva počas prednášky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Online prenos z vyučovania, ktoré okorenil sex v priamom prenose, okomentovalo aj veľa divákov. Väčšina z nich ocenila profesorkin prístup. Nie je to prvýkrát, čo svojich študentov načapala pri intímnych hrátkach na svojej prednáške. Vyzýva ich preto, aby sa počas jej lekcií nedotýkali oblasti pod opaskom. "Najlepšie je stiahnuť si mikiny až na kolená," odporúča im.

Viac o téme: SexUniverzitaŠtudentiPrednáška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu