Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žena (22) omylom poslala správu kuriérovi: Ten sa dozvedel, čo má s vagínou!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BOGNOR REGIS - Mnohé mamičky po pôrode zažívajú bizarné, miestami až trápne situácie. Iba málokto ale tromfne Jessicu Courtneyovú, ktorá omylom napísala zamestnancovi zásielkovej služby správu o svojich problémoch s vagínou. Myslela si, že píše zdravotnému asistentovi. Mladík to zobral s nadhľadom.

Dvadsaťdvaročná Jessica Courtneyová z anglického grófstva West Sussex zažila mimoriadne nepríjemnú situáciu. Pôvodne chcela napísať správu svojmu zdravotnému asistentovi, pretože ju po prvom pôrode trápilo krvácanie z pošvy. Omylom to ale poslala na číslo zamestnanca zásielkovej služby Hermes. Chybu si uvedomila až o pár minút neskôr. Stuart Mitchell z toho nerobil nijakú vedu.

Mobilný telefón.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

"Keď som si uvedomila, komu som to poslala, bola som absolútne ponížená. Doslova som chcela umrieť, chudák Stuart," prezradila Jessica. Tesne pred poslaním správy jej kuriér doručil balík. Courtneyová si jeho číslo neuložila a domnievala sa, že posledné číslo v hovoroch bude patriť práve zdravotníkovi.

Mitchell sa však zachoval ako pravý džentlmen. "Nie som lekár. Som Stuart zo zásielkovej služby. Ak máte tieto obavy, navštívte svojho lekára alebo zájdite do lekárne," odpísal. Jessica sa mu okamžite ospravedlnila a priznala svoje rozpaky. So svojím trapasom sa podelila na Facebooku, kde pobavila množstvo ľudí. Našťastie dostala cennú lekciu a dnes už dvakrát kontroluje, komu posiela správy. Veľa ľudí sa zhodlo na tom, že Stuart sa zachoval skutočne milo a zhovievavo.

Viac o téme: TrapasZásielková služba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu