Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO súboja na život a na smrť: Toto mať pri dome, tak ošediviete od strachu!

(Zdroj: Facebook/Snake Catchers Adelaide)

ADELAIDE - Na koho by ste stavili, keby ste sledovali súboj medzi pavúkom a hadom? Ako dokazuje toto video z austrálskeho Adelaide, záleží na druhoch. Na záberoch uvidíte súboj medzi snovačkou jedovatou, ľudovo nazývanou čierna vdova, a malou pseudonajou alebo hnedým hadom. Oba živočíchy sú vysoko jedovaté.

Obyvatelia predmestia Burton na severe austrálskeho mesta Adelaide uverejnili na Facebooku video, ktoré zachytáva súboj medzi dvomi jedovatými živočíchmi. Proti snovačke jedovatej sa postavilo mláďa pseudonaje, inak zvaného hnedého hada. "Nanešťastie pre malého hada tentokrát vyhral pavúk. Snažili sme sa hadíča zachrániť, ale už bolo neskoro," znie komentár ku príspevku. 

Jeden z divákov uviedol, že už jedno podobné video raz videl. Aj v ňom vyhrala čierna vdova. Ďalší priznal, že by mal v blízkosti domu radšej sto čiernych vdov než jednu pseudonaju. "Toto sa stáva len v Austrálii, kde je všetko potrava pre iné živočíchy," poznamenal jeden z užívateľov. Niet divu, že život v Austrálii vie byť poriadne nebezpečný.

Viac o téme: PavúkHadAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu