Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

FOTO Blogerka šokovala svojich fanúšikov zdrvujúcou správou: Toto si prečítať rozhodne nechceli

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram/cleocohen)

SYDNEY - Austrálska blogerka a cestovateľka Cleo Codringtonová prekvapila a zároveň zarmútila tisícky svojich fanúšikov na Instagrame. Oznámila im totiž, že sa po šiestich rokoch rozišla so svojím priateľom, ktorý jej robil spoločníka na cestách a podporoval ju v jej aktivitách.

Cleo má na Instagrame úctyhodný počet fanúšikov, ktorí sa tešia na každý jej nový príspevok o cestovateľských zážitkoch. Okrem nej boli ale zvyknutí aj na jej partnera Mitcha, ktorý jej robil spoločnosť pri potulkách v ich dodávke. Mladý pár pôsobil veľmi harmonicky a zdalo sa, že ich láska bude večná. No kráska sa s nimi len nedávno podelila o smutnú správu o tom, že sa rozišli. 

FOTO Blogerka šokovala svojich
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/cleocohen)

"Pred viac ako mesiacom sme sa s Mitchom rozhodli, že sa musíme viac sústrediť každý sám na seba a znova získať nezávislosť. Ani neviem, prečo sa to stalo. Posledných šesť rokov sme neustále tvorili tím. Ani neviem, prečo sa to stalo. Posledných šesť rokov sme neustále tvorili tím a boli sme priatelia. Väčšinu času sme dokázali fungovať v malej dodávke a vedeli sme, že sa môžeme spoľahnúť iba na seba. Ale prišiel čas, aby sme začali ako jednotlivci," napísala pod jednou zo svojich fotiek z pláže. Blogerka ďalej uviedla, že vlastne nikdy nebola sama a tak je čas zistiť, kým vlastne je a kam ju osud zaveje. 

FOTO Blogerka šokovala svojich
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Cleo Cohen Codrington)

FOTO Blogerka šokovala svojich
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Mitch Cox)

Fanúšikovia vyjadrili v súvislosti s týmto oznámením smútok a rozčarovanie. "Myslím si, že je pekné, keď sa dvaja ľudia milujú a starajú sa o seba, ale napriek tomu chcú zostať sami sebou," okomentovala príspevok jedna užívateľka. "Už roky si užívam vaše cesty a želám vám obom veľa šťastia," pripojila sa ďalšia.

Viac o téme: RozchodBlogerkaCleo codrington
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu