Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Kráska si robila selfie v prírodnej rezervácii: Ale čo tá pikantná aktivita za jej chrbtom?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram/stephelswood)

KAPSKÉ MESTO - Blogerka v oblasti zdravia a životného štýlu Stephanie Elswoodová zverejnila na svojom profile selfie z prírodnej rezervácie v Kapskom meste. Po jej zverejnení však fanúšikovia tentokrát nechrlili lichotivé komentáre na adresu jej bezchybného zovňajšku, ale si skôr všímali aktivitu tučniakov v pozadí.

Keď si Stephanie robila "selfíčko" v rezervácii Boulders Penguin Colony, určite sa tešila na komplimenty svojich fanúšikov, ktorých má na Instagrame takmer 240-tisíc. Tentoraz však jej atraktívny zovňajšok zatienila aktivita samca a samičky tučniakov, ktorí sa za chrbtom dievčiny oddávali reprodukčnej aktivite.

Tučniaci si užívajú za jej chrbtom
Zobraziť galériu (2)
Tučniaci si užívajú za jej chrbtom  (Zdroj: Instagram/stephelswood)

Autorka fotky tvrdí, že "porno tučniakov" si všimla až tesne pred zverejnením záberu na internete. "Bola som tam asi desať minút a čakala som na dobrý záber mojich nových kamarátov Penny a Guina. Vôbec som si nevšimla tých dvoch za mnou," uviedla Steph. Zároveň svojich fanúšikov upozornila na to, že v prírodnej rezervácii bude čoskoro zakázané zdržiavať sa v blízkosti týchto vtákov. 

Viac o téme: SexTučniaci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu