Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Ženích (32) na vlastnej svadbe zatiahol čašníčku na toalety a... Zhrozená odtiaľ utiekla

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

RICHBORO - Tridsaťdvaročný Matthew Aimers z amerického štátu New Jersey dostal šesťročný podmienečný trest za sexuálne obťažovanie tínedžerky na vlastnej svadbe. Išlo o čašníčku, ktorú mladík prenasledoval na toalety, kde jej ukázal svoju mužnosť. Jeho novopečená manželka sa pritom zabávala len o pár metrov ďalej.

Incident sa stal v klube Valley Country v pennsylvánskom meste Richboro. Aimers údajne obťažoval tínedžerku, ktorá na akcii pracovala ako čašníčka. Počas svadobnej hostiny jej navrhol, aby s ním išla von a bozkávala sa s ním. "Odmietla som to a vrátila sa späť do práce," uviedla dievčina. 

Neskôr išla skontrolovať dámske WC, čo si všimol aj ženích. Nedal si pokoj a prenasledoval servírku až na záchod, kde sa spolu s ňou zavrel v kabínke. Tam ju začal bozkávať, vyzliekať sa a sexuálne ju obťažovať. Tínedžerke sa napokon podarilo prepchať k dverám a otvoriť ich. Následne všetko oznámila polícii. 

Matthew Aimers
Zobraziť galériu (2)
Matthew Aimers  (Zdroj: SITA/AP/Bucks County District Attorney's Office)

Matthew bol obvinený zo sexuálneho obťažovania, ktorého sa mal navyše dopustiť aj dva dni pred svojou svadbou, keď to skúšal na jednu z družičiek. Nakoniec ale úrady rozhodli o tom, že nebude stíhaný. Aimers vyviazol so šesťročnou podmienkou. 

Viac o téme: SvadbaSexuálne obťažovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu