Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovák pátra po dievčine, ktorú stretol vo vlaku: Išla si z Bratislavy a mala si čierne rifle!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Amorov šíp si nevyberá a dokáže človeka trafiť v rôznych chvíľach a na rôznych miestach. Istého mladíka napríklad zasiahol vo vlaku cestou do Novák. Zúfalo sa teraz snaží nájsť dievčinu, ktorá sa mu veľmi páčila, no neodvážil sa ju osloviť. Preto sa s prosbou o pomoc obrátil na facebookovú stránku Priznania cestujúcich.

"V piatok 22. 11. som cestoval s veľmi sympatickým dievčaťom, sedeli sme oproti sebe," začína svoju prosbu anonymný chlapec, ktorý sa viezol vo vlaku smerujúcom z Bratislavy. Ďalej spresnil, že neznáma slečna mala oblečené čierne rifle s dierami na kolenách, pričom ešte jeden prísediaci pán si z nich preto robil srandu. Čítať mala knihu Magnáti a vystúpila v Novákoch. Ak sa dotyčná v tomto opise spozná, má dať statusu lajk. 

Slovák pátra po dievčine,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Faktom je, že toto je doba sociálnych sietí, preto ich aj tento chlapec chce využiť na to, aby našiel možno svoju budúcu spriaznenú dušu. Romantické pátranie sa však nestretlo s prílišným pochopením; jedna z užívateliek totiž mladíka nelichotivo nazvala tragédom. 

Viac o téme: VlakLáskaRomantika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu