Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Matke doniesli v reštaurácii účet: Za ten hnus na FOTO by sa mal čašník hanbiť

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Kimberly Sze)

CHRISTCHURCH - Mladá mamička z Nového Zélandu vybuchla od zlosti vo svojej obľúbenej kaviarni. Najprv zistila, že čašník na jej účet prirátal niečo, čo si neobjednala. Navyše urazil aj jej malú dcérku. Na účte bola totiž poznámka: "Rodina s otrasným deckom".

Kimberly Szeová navštevuje kaviareň Coffee Supreme v meste Christchurch so svojou rodinou takmer každý víkend. Minulú sobotu sa však poriadne rozčertila. Keď prekontrolovala účtenku, zistila, že čašník naň zarátal niečo, čo si neobjednali. Akoby toho nebolo málo, na účte si všimla jeho poznámku zosmiešňujúcu jej dcéru.

Matke doniesli v reštaurácii
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Kimberly Sze)

Matka dvoch detí neváhala a s nepríjemnosťou sa podelila na Facebooku. "Ahoj, Coffee Supreme na Novom Zélande, možno by ste mali lepšie zaškoliť vašich zamestnancov," napísala v príspevku. Kimberly vysvetlila, že jej dcéra sa nikdy nesprávala nezdvorilo a jej rodina na stole nikdy nenechala žiadny neporiadok. "Nikdy nerobila teror, nikdy neškriekala, nikdy nespôsobila žiadne problémy a tí istí ľudia, ktorí boli vtedy v službe, vždy hovorili, že je veľmi milá a zlatá," pokračuje. 

Matke doniesli v reštaurácii
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Kimberly Sze)

Väčšina reakcií bola podporná. "Bože môj, dúfam, že vám aspoň ponúkli vrátenie peňazí," znie jedna z nich. Szeová neskôr doplnila, že jej volal manažér kaviarne Tim Norriss a chcel s ňou prediskutovať tento škandál.

Vraj sa dokonca osobne stretli, aby celú vec urovnali. "Vrátil nám peniaze, napísal ospravedlňujúci list a uistil nás, že ich kultúra podnikania nie je v súlade s tým, čo urobil konkrétny zamestnanec," uviedla Kimberly. Čašník, ktorý je autorom nepekného odkazu, momentálne čerpá dovolenku, kým sa incident nevyrieši. "Je to úplne pod úroveň, ktorú sme si stanovili, preto sa rodine úprimne ospravedlňujeme," dodal Norriss.

Viac o téme: Reštauráciaúčet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu