Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Mladík chcel priateľku originálne požiadať o ruku: Hrôzostrašný zvrat, už nestihla odpovedať

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Youtube/Dancehall IG Viral)

PEMBA - Kenesha Antioneová zverejnila na Facebooku video zo zásnub, ktoré dopadli tragicky. V letovisku v Zanzibare si s priateľom Stevenom rezervovali izbu pod morom. Mladík priplával k oknu s otázkou, či si ho priateľka vezme. Z hlbín vody sa však už nikdy nevrátil.

Američan Steven Weber zvolil naozaj romantický spôsob žiadosti o ruku. Preplával k oknu podvodnej izby v rezorte Manta na tanzánskom ostrove Pemba, aby Keneshu požiadal o ruku. "Nemôžem zadržať dych dostatočne dlho na to, aby som ti povedal, ako veľmi ťa milujem," stálo na lístku, ktorý mladík ukázal svojej priateľke. Ešte predtým, ako vytiahol zásnubný prsteň, sa jej opýtal, či sa stane jeho manželkou. Bohužiaľ, odpovede sa už nedočkal. Zahynul pod vodou. 

VIDEO Mladík chcel priateľku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Dancehall IG Viral)

"Nikdy spolu neoslávime začiatok nášho spoločného života, najlepší deň v našich životoch sa zrazu stal tým najhorším. Bol to najkrutejší zvrat osudu," uviedla zdrvená Antioneová vo facebookovom príspevku. 

VIDEO Mladík chcel priateľku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Kenesha Antoine)

Rezort Manta potvrdil, že v ich letovisku umrel muž. "Hosť tragicky zahynul pri voľnom potápaní v blízkosti podvodných okien. Utopil sa, ale presné okolnosti ešte nie sú známe. Nehodu vyšetruje policajný úrad v Zanzibare," vyhlásil vedúci rezortu Matthew Saus.

Viac o téme: ZásnubyŽiadosť o ruku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu