Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Pasažieri v lietadle boli šokovaní, keď si všimli, v akej polohe sedí jedna dvojica

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Keď si už myslíte, že ste v lietadle videli naozaj všetko, príde opäť niečo nové a šokujúce. Podobný úžas vyvolala fotografia zverejnená na Instagrame, ktorá zachytáva neznámu dvojicu v čudesnej polohe. Zostáva len dúfať, že sa nimi nedá inšpirovať niekto, kto bude v budúcnosti sedieť v lietadle práve za vami.

Na nezvyčajné a často bezohľadné správanie cestujúcich v lietadle už reagovali mnohí a sociálne siete sú doslova zaplavené fotografiami, ktoré sú synonymom arogancie a bezohľadnosti voči okoliu. Úzky priestor medzi sedadlami inšpiruje najmä tých, ktorí si radi v sede vykladajú nohy. Najnovšie sa v tomto smere predviedla mladá žena, ktorá si počas letu vyložila nohu na opierku sedadla pasažiera sediaceho pred ňou. Išlo zrejme o jej priateľa. 

FOTO Pasažieri v lietadle
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/passengershaming)

A hoci sa očividne stará o svoje nechty, jej správanie mnohí označujú ako chrapúnstvo. "Nemá ani ponožky a keď už toho chlapa neruší jej noha, určite mu musí vadiť ten smrad," znie jeden z komentárov. Druhí špekulujú, že muž je možno fetišista a dotyčná slečna mu splnila sen. 

Viac o téme: LietadloVyložené nohy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu