Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Brunetka sa na pláži opaľovala hore bez, matka ju pokarhala: Ale čo sa stalo potom!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

WESTPORT - Pokojný letný deň na pláži Compo Beach v štáte Connecticut narušila divoká konfrontácia dvoch žien, ktoré od seba odtrhli až privolaní policajti. Incident nastal kvôli odhalenému hrudníku jednej z aktérok.

Dvadsaťosemročná Anna Haldermanová si 15. júla vyrazila na verejnú pláž vo Westporte a na hrejivom slnku odhalila svoj hrudník. Priveľmi neriešila, že vzbudzuje pozornosť okolia. Jej relaxovaniu však urobila koniec matka jedného z detí, keď ju upozornila na to, že opaľovanie hore bez na verejnej pláži je obscénne. Zároveň Annu požiadala, aby sa zahalila. Tá však urobila presný opak a nielenže si neobliekla horný diel plaviek, ale vyzliekla si ešte aj ten dolný.

Nasledujúca výmena názorov prerástla do ostrej hádky. Sťažovateľka nakoniec privolala policajtov, ktorí nahú Haldermanovú zatkli. Za múrmi väzby zrejme vychladla a  podľa posledných informácií svoj čin trpko oľutovala a tvrdí, že "sa na nič nepamätá". 

Brunetka sa na pláži
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Westport Police Department)

"Na policajné oddelenie telefonovala matka malého dieťaťa a  informovala nás, že na verejnej pláži leží žena, ktorá sa opaľuje bez horného dielu plaviek. Dohovárala jej, ale bolo to vraj zbytočné. Existovalo podozrenie, že odhalená žena bola opitá," píše sa v policajnej tlačovej správe. Prípad ešte nie je uzatvorený, takže nie je zrejmé, či Haldermanovú z niečoho obvinia. 

Viac o téme: OpaľovaniePlážHádkaPlavky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu