Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Známu pláž museli uzavrieť na tri dni: Kvôli hnusu, ktorý na nej robili dve matky

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/MPBL Recap)

BORACAY - Počas dovolenky na Filipínach neznáma žena vyvolala obrovské znechutenie po tom, ako sa pokúšala zahrabať na pláži do piesku špinavú plienku svojho dieťaťa. Aby toho nebolo málo, obďaleč stála iná mamička, ktorá umývala svoje dieťa v mori. Pláž musela byť kvôli nehygienickým návykom oboch vinníčok uzavretá na tri dni, aby bolo vykonané čistenie rezortu.

Video zachytáva dve matky, ktoré si zo známej filipínskej pláže Boracay urobili doslova smetisko. Jedna z nich zahrabala znečistenú detskú plienku do piesku, druhá zase umývala svoje dieťa v mori. Tá s plienkou nereagovala na prosby okoloidúcich, aby odpratala neporiadok po svojej dcére. Pritom smetné koše sú rozmiestnené po celej pláži. Keď sa o tom dozvedeli miestne úrady, pláž uzavreli a dali ju vyčistiť. "Počas čistenia sme dočasne obmedzili možnosť plávania vo vode," informoval hygienik Natividad Bernardino. 

VIDEO Známu pláž museli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/MPBL Recap)

Úrady teraz plánujú vyvesiť letáky s bodmi, čo sa môže a čo nemôže robiť na ostrove. Prioritou bude zdôrazniť, ako správne vyhadzovať odpadky a zamerajú sa tiež na politiku proti defekácii pláže. V súčasnosti prebieha vyšetrovanie s cieľom zistiť totožnosť oboch matiek. Podľa právnych predpisov mesta je nezákonné močiť, vykonávať veľkú potrebu alebo pľuvať na verejnosti. 

Viac o téme: PlážFilipínyZnečisteniePlienkaBoracay
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu