Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Každá tretia žena si na prvom internetovom rande zasexuje

NEW YORK – Ženy holdujúce internetovým zoznamkám sa podľa amerických odborníkov správajú dosť nezodpovedne. V priemere takmer každá tretia z nich sa totiž po zoznámení s novým mužom nechá na prvom rande „na živo“ prehovoriť k sexu. A tri štvrtiny z týchto sexuálne otvorených žien pri ňom nepoužije prezervatív.

Z prieskumu medzi 568 ženami vyšlo najavo, že 27 percent z nich na prvom rande síce nesúloží, ale partnerovi ochotne poskytne nechránený orálny sex.

„Ľudia sa naozaj cítia uvoľnenejšie jeden pred druhým, keď spolu na začiatku dlho komunikujú cez internet. Keď si pomyslíte ´poznám tú osobu, som si istá, že je bezpečná´, potom oveľa menej myslíte na kondóm," tvrdí Felicity Percivalová, redaktorka magazínu Woman´s Health, jedna z autoriek štúdie.

"Ale iba preto, že s niekým hovoríte na internete, neznamená, že ho poznáte. A takisto to neznamená, že nemá genitálne bradavky a herpes. Musíte o týchto problémoch s partnerom hovoriť ešte predtým, než sa s ním stretnete. Mali by ste sa sexu báť, minimálne pri prvých schôdzkach. Je dôležité hovoriť o bezpečnom sexe, či už sa stretnete v bare alebo na internete,“ dodala Percivalová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu