Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Muži majú viac peňazí aj orgazmov než ženy

PALO ALTO – Rovnosť medzi mužmi a ženami stále neexistuje. Sociológovia z kalifornskej Stanfordovej univerzity zistili, že ženy nielenže zarábajú o tretinu menej, ale majú dvaapolkrát menej orgazmov.

„Rozdiel v orgazmoch je oveľa výraznejší než rozdiely v platoch,“ potvrdila profesorka sociológie Paula Englandová. Z rozsiahleho prieskumu vysokoškolských študentov vyplynulo, že 44 % mužov má vždy orgazmus, kým u žien je to len 19 %.

Podľa Englandovej je vraj možnou príčinou to, že ženy nedostávajú tak často orálny sex, kým ženy mužom ochotne toto potešenie doprajú. Len 40 % párov sa ústami uspokojuje vzájomne. V 44 % prípadov dostávajú orálny sex muži, kým u ostatných párov sa z orálneho sexu teší len 16 % žien.

Podľa Englandovej za to nemôžu len muži. Naopak, ženy veľmi často uvádzali, že orálny sex odmietali, aj keď im bol ponúknutý. Muži nemajú jasnú predstavu o tom, kedy ich partnerky dosiahnu orgazmus. Kým len 25 % žien uviedlo, že mali orgazmus, muži si mysleli, že vyvrcholenie dosiahlo až 60 % žien.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu