Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mladík zverejnil VIDEO pádu svojej ženy: Vraj odstrašujúci pohľad, ľudia ho za to zosmiešňujú

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Shonduras)

HAVAJ - Internetoví užívatelia vo veľkom riešia video, v ktorom manželka youtubera Shondurasa spadla z útesu. Stalo sa to počas túry na Havaji. Diváci však majú výhrady proti varovaniu o citlivosti obsahu. Podľa ich názoru autor videa príliš zdramatizoval skutočnosti.

Video sa stalo hitom internetu aj kvôli svojmu názvu "pád z útesu". Po jedinom pozretí je však zrejmé, že Shonduras, ktorý pochádza z amerického Utahu, asi netuší, čo slovo útes znamená. Súčasťou videa je aj varovanie o tom, že zábery nie sú vhodné pre maloletých a citlivých divákov. Mnohí preto čakali trochu "krvavejšie" zábery, no obsah videa ich sklamal. Prehnane dramatizujúci bol aj jeho popis. "Zážitok, ktorý nám zmenil pohľad na život, rodinu, na seba samých. Nedovoľte, aby vás dostali maličkosti a vážte si hodnotu času," uviedol youtuber.

Mladík zverejnil VIDEO pádu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Shonduras)

Shondurasovej manželke Jenny sa, našťastie, nič nestalo. Utrpela len menšie škrabance a odreniny. Diváci sa zabávajú na youtuberovom poňatí "útesu". Podľa ich názoru Jenny spadla maximálne z niekoľkých metrov. Na video reagovali rôznymi kompiláciami, ktoré celú situáciu zosmiešňujú.

Viac o téme: Pád z útesu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu