Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Argentína má prvý luxusný gay hotel

BUENOS AIRES - Hlavná argentínska metropola definitívne vplávala do vôd homosexuálneho turizmu. V Buenos Aires bol otvorený luxusný gay hotel, ktorý čaká na páry rovnakého pohlavia a jednotlivcov tužiacich bez predsudkov a zbytočného strachu z homofóbie stráviť noc medzi „svojimi“.

Na sklenenej streche hotela je bazén, takže prichádzajúci môžu vzhliadnuť k nebesám a kochať sa polonahými návštevníkmi, ktorí si užívajú vodné radovánky. Päť hviezdičkový hotel Axel sídli v pôvodne koloniálnej štvrti hojne navštevovanej turistami.

Zatiaľ čo Argentína bola v minulosti vnímaná ako zem „machov“, dnes je predovšetkým jej hlavná metropola veľmi liberálna. Dokonca tu legalizovali zväzky osôb rovnakého pohlavia a zástupcovia mesta považujú svoje mesto za „najdôležitejšiu juhoamerickú destináciu gay turistov“.

„Vybrali sme si Buenos Aires, pretože si myslíme, že je to nádherné mesto a veľmi prívetivé ku gayom“ uviedol Juan Julia, jeden z majiteľov hotela. Podobné zariadenia už stoja roky v španielskej Barcelone.

Jedna noc v hoteli stojí priemerne v prepočte 6 600 korún. Prespať v ňom však nemusia len gayovia a lesbičky, ale všetci ich priatelia a tolerantní ľudia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu