Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Ukradol snežný pluh, nezastavil ho pes, ani paralyzátor

WISCONSIN - Snežný pluh použil na útek pred policajtmi 26-ročný mladík. Za tento čin ho sudca William Atkinson odsúdil na tri roky väzenia. Tie si však odsedí až po roku 2010, keď mu skončí súčasný trest. Ten si musí odpykať pre porušenie podmienky.

Deacona Powlessa v apríli naháňali policajti a mladík v snahe uniknúť ukradol vo wisconsinskej dedine Hobart snežný pluh. Powlessa dobehol policajný pes, pohrýzol ho, no mladík začal so psom zápasiť, pričom sa snažil zviera bodnúť kuchynským nožom. Policajti ho dokonca trikrát zasiahli strelami z paralyzátora, muž si však všetky šípky vytiahol z hrudníka a bežal ďalej. Keď zbadal snežný pluh, otvoril na ňom dvere, prinútil vodiča vystúpiť a ušiel.

Pluh našli neskôr v meste Eau Claire. Polícia Powlessa zatkla až o niekoľko mesiacov neskôr v meste Green Bay. Sudca uznal, že Powless nechcel policajtom ublížiť, poslal ho však do väzenia za porušenie podmienky. Powless bol za posledných desať rokov päťkrát súdne trestaný. Okrem krádeže snežného pluhu ho odsúdili aj za ublíženie na zdraví, pretože bil a škrtil svoju priateľku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu