Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Opitého vodiča nachytali policajti: Neuveríte, ako ich chcel oklamať, že nepil!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SPARTANBURG COUNTY - Istý muž na ceste predbiehal policajné auto. Jeho posádka si všimla, že počas šoférovania pije pivo priamo z plechovky. Ešte predtým, ako stihla vodiča skontrolovať, ten sa rozhodol pre skutočne nezvyčajné riešenie. Nastriekal si do úst dezodorant, aby prekryl zápach alkoholu. Prázdne plechovky povaľujúce sa v aute už ale skryť nestihol.

Američan Efrena Menciu-Ramireza šoféroval svoje auto na jednej z ciest v americkom štáte Južná Karolína, keď predbehol policajtov. Dôstojník zaregistroval, že vodič počas riadenia auta pije pivo, a tak mu prikázal zastaviť. Keď sa policajt približoval k jeho autu, videl, ako sa načahuje po dezodorante značky Axe.

Opitého vodiča nachytali policajti:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

"Nasprejoval si ústa dezodorantom, aby prekryl zápach alkoholu," píše sa v policajnej správe. Ramireza usvedčila aj otvorená plechovka, ktorú mal pri šoférovaní medzi nohami. Okrem toho sa vnútri vozidla povaľovalo deväť prázdnych pivových plechoviek. "Ochranné opatrenie" Efrenovi vôbec nevyšlo, jeho dych podľa policajtov stále smrdel od alkoholu a bolo zjavné, že nie je triezvy. Po zlyhaní v niekoľkých testoch triezvosti polícia muža zadržala.

Ramirez na policajnom oddelení podstúpil dychový test, podľa ktorého dvojnásobne prekročil povolený limit. Je preto stíhaný za šoférovanie pod vplyvom alkoholu, používanie neplatného vodičského preukazu a neschopnosť vydokladovať poistenie. Výrobca spomínaného dezodorantu, firma Lynx, pri výrobe sprejov často používa alkohol. Efren si teda netradičným činom pravdepodobne ešte viac pohoršil. V závere sa napriek všetkému dá oceniť jeho snaha o inovatívne riešenie situácie.

Viac o téme: DezodorantOpitý vodičŠoférovanie pod vplyvom alkoholu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu