Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dievčatko nakreslilo svoju mamu: Tá sa takmer prepadla od hanby, ten DETAIL v rozkroku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Obrázok mamičky, na ktorom jej dcéra preukázala svoje vnímanie anatómie žien, zabáva užívateľov internetu. Vyobrazená žena sa však nesmeje. Práve naopak, trpko skonštatovala, že bude musieť zvážiť estetickú úpravu svojej vagíny.

Na facebookovej stránke Family Days Tried and Tested sa objavila zaujímavá výzva, ktorá oslovila rodičov malých detí, aby zverejnili zábavné výtvarné kreácie svojich potomkov. Stránku okamžite zaplavili najrôznejšie príspevky plné originality. Najviac však asi zaujal výtvor dievčatka, ktoré znázornilo svoju mamu v sprche. 

Keď sa takto užívateľka videla, zostala v rozpakoch. "Podľa všetkého mi nezostáva nič iné, iba porozmýšľať nad estetickou úpravou vagíny," okomentovala príspevok svojej dcérky. Na obrázku je totiž nejaké stvorenie pripomínajúce ženu s podivným účesom a s prsiami vyrastenými z krku. Okrem zvláštne vyformovaných rúk púta pozornosť najmä čudesný útvar vychádzajúci z rozkroku. Meno mamičky nie je známe, ale všetci ju ubezpečili, aby to nebrala príliš osobne, pretože niektorí z nich boli na tom veľmi podobne, keď sa o ich podobizeň pokúsili vlastné deti.

Viac o téme: Vagína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu