Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Megatrapas na pumpe: Žena vynadala vodičovi, ktorý ju predbehol, potom si uvedomila, kto to je

Julie Kingová Zobraziť galériu (2)
Julie Kingová (Zdroj: Twitter/Julie King)

LONG EATON - Žena prichádzala na čerpaciu stanicu, keď jej miesto na tankovanie obsadilo neznáme auto. Rozčúlilo ju to tak veľmi, že druhému šoférovi strašne vynadala. Keď sa však cudzinec, ktorého práve vulgárne oslovila, otočil smerom k nej, spoznala veľmi známu tvár. Svoj vtipný príbeh zdieľala na Twitteri.

Julie Kingovú na benzínovej pumpe v anglickom grófstve Derbyshire predbehlo auto idúce dovtedy za ňou a obsadilo tankovacie miesto, kde sa práve chystala zastaviť. Rozzúrila sa a chlapíkovi vulgárne vynadala. Vzápätí si však všimla, kto to je a že ho vlastne veľmi dôverne pozná. Bol to totiž jej prvý manžel, ktorého nevidela už dvadsať rokov. 

Megatrapas na pumpe: Žena
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Celá situácia bola pre Julie dosť nepríjemná, porozprávala o nej aj na sociálnej sieti. "Práve sa mi uľavilo, že je stále taký hajzel a necítim vinu za to, čo som mu povedala. Som si istá, že rovnaký pocit zdieľa on o mne," napísala. Ľudia na Twitteri milujú jej nový príspevok, vyše 20-tisíc z nich vyjadrilo pozitívnu reakciu. Viacerí zas podotkli, ako málo je pravdepodobné, že sa niečo takéto prihodí rozvedenému páru.

Viac o téme: ParkovanieBenzínová pumpaRozvod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu