Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Mladík si 24 rokov poriadne neumýval svoj penis: Nechutné následky zlej hygieny

Zack už vie, čo treba robiť Zobraziť galériu (2)
Zack už vie, čo treba robiť (Zdroj: Youtube/Gossip Barbie)

LONDÝN - Dvadsaťštyriročný Zack navštívil kliniku, kde sa sťažoval na bolesť a podráždenú špičku penisu. Lekárom spomenul aj nepríjemný zápach. Ukázalo sa, že pacient si celý život nevedel zatiahnuť predkožku, preto si nedokázal správne umyť penis. Napokon priznal, že prekonal kvapavku.

Zackov netradičný problém sa objavil v relácii The Sex Clinic, ktorý vysiela televízia E4. Vyriešila ho doktorka Naomi, ktorá sa počas vyšetrenia pokúsila mladíkovi zatiahnuť predkožku na penise. Doposiaľ niečo podobné nikdy neurobil, celých 24 rokov totiž netušil, že si pri umývaní musí predkožku zatiahnuť. Situáciu vôbec neodľahčil ani priznaním, že v minulosti prekonal kvapavku. Keď sa lekári pýtali Zacka na nedostatok hygieny v okolí pohlavného orgánu, uviedol, že jeho úd bol veľmi citlivý. Nechcel riskovať podráždenie mydlom. 

VIDEO Mladík si 24
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Gossip Barbie)

Mnoho ľudí tento príbeh znechutil, iní naopak vyzdvihli Zackovu odvahu vyhľadať odbornú pomoc a problém konečne riešiť. Diagnóza znela jasne - nepriaznivý stav spočíval v nedostatočnej hygiene pohlavného ústrojenstva. 

Chlapec (12) bol zvedavý, jeho experiment s penisom sa mu škaredo vypomstil

"Išiel a zveril sa so svojimi problémami s penisom a všetkou špinou, ktorá sa ukrývala pod jeho predkožkou. Za všetko pritom mohla len nedostatočná hygiena," podotkol jeden z užívateľov. "Skutočne sme dospeli do bodu, kedy musíme hovoriť dospelým mužom, ako si umyť svoj penis?" nekompromisne sa vyjadril ďalší. Snáď už teraz Zack konečne vie, ako podobným nepríjemnostiam predísť.

VIDEO nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov

Viac o téme: HygienaPenis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu