Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO z bezpečnostnej kamery odhalilo úchyláka: Prišiel k dverám a... robil to tri hodiny!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/13News Now)

SALINAS - Bizarné video zachytáva tuláka menom Robert Arroyo, ktorý neskutočné tri hodiny olizoval zvonček na dverách rodinného domu. K incidentu došlo na Nový rok v Kalifornii. Okrem zvláštnej úchylky tiež na záhrade vykonal malú potrebu a bezdôvodne presúval predlžovací kábel. Je to očividne poriadny čudák.

Vďaka nedávno nainštalovanej kamere na dome je podivné Arroyovo konanie zachytené na videozázname. Tri hodiny olizoval zvonček na dverách, zatiaľ čo v dome spalo dieťa. Video tiež dokazuje, že na súkromnom pozemku močil a bezdôvodne presúval kábel z miesta na miesto. 

VIDEO z bezpečnostnej kamery
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/13News Now)

"Musíte sa trochu zasmiať, keď sa na to pozriete spätne. Nič nepoškodil ani nikoho nezranil," uviedla majiteľka domu v kalifornskom Salinas Sylvia Dunganová. Jej sused Francisco Estrada vyhlásil, že videl skutočne kadečo, ale tento prípad si v jeho pomyselnom rebríčku vyslúžil prvé miesto. 

Kvalita záznamu z kamery polícii uľahčila vypátrať páchateľa. Momentálne čelí obvineniam z priestupku za drobnú krádež a sliedenie. Samozrejme, Dunganová sa po incidente postarala o to, aby zvonček dôkladne vydezinfikovala.

Viac o téme: úchylKalifornia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu