Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Muž si zabudol nohu v prenosnej udiarni

MAIDEN - Američan, ktorý si kúpil v dražbe prenosnú udiareň, bol veľmi prekvapený, keď skontroloval jej vnútrajšok. Našiel v nej totiž amputovanú nohu.

Obyvateľ mesta Maiden štátu North Carolina otvoril udiareň a našiel predmet, zabalený v papieri. Keď ho rozbalil, objavil ľudskú nohu - amputovanú zhruba 5 cm pod kolenom. Bývalá majiteľka Peg Steele potvrdila, že noha patrí jej synovi John Woodovi. Ten prišiel o nohu pri leteckom nešťastí a ponechal si svoju končatinu z "náboženských dôvodov". John je pripravený precestovať 55 km z mesta Charlotte do Maidenu, aby svoju amputovanú nohu získal späť.

Lekári amputovali Johnovi nohu po leteckom nešťastí v roku 2004. "Keď mu ju amputovali, oznámil lekárom, že si ju chce ponechať. Chcel, aby ho pochovali do hrobu aj s tou nohou - ako kompletného muža. Preto si z nej chcel uchovať kosť," vysvetlila jeho sestra Marin Wood-Lytle. Wood spočiatku skladoval nohu v mrazničke. "Nemohla som si tam dať ani Pepsi-colu," potvrdila sestra.

Rodina tento nápad najprv brala ako vtip. Noha v mrazničke však prestala byť vtipná, keď začali prichádzať účty za elektrinu. A tak Wood použil prenosnú udiareň, kde chcel nohu mumifikovať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu