Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO z diskotéky, s ktorou sa vie stotožniť každá žena: Aké kaleráby tlačí mladík slečne do hlavy?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Alex Hall)

EDINBURGH - Fotografia z utorkovej párty v nočnom klube Bourbon v škótskom Edinburghu vyvolala na internete vlnu pobavenia. Zachytáva chlapa, ktorý, aspoň to tak na prvý pohľad vyzerá, tlačí dievčine kaleráby do hlavy. Súdiac podľa výrazu jej tváre ale nemá o konverzáciu s ním žiadny záujem. Túto situáciu už určite zažilo mnohých iných žien.

Výraz slečny na fotke jasne naznačuje, že chlapík na ňu neurobil dojem. Pozerá sa totiž do diaľky a na tvári má znechutený výraz. Podľa užívateľa Facebooku Alexa Halla fotografia "zachytáva nočný klub najspoľahlivejším spôsobom v celej histórii". Mnohí ďalší s ním súhlasia, príspevok s fotografiou zdieľalo už viac ako 11-tisíc užívateľov. Je to vraj priam prototyp situácie, v ktorej sa ocitli už tisícky iných dievčat. 

Netrvalo dlho a prihlásili sa samotní aktéri teraz už legendárneho záberu. Sú nimi Patrick Ritchie a jeho kamarátka Lucia Gormanová.

FOTO z diskotéky, s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Patrick Ritchie)

FOTO z diskotéky, s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Lucia Gorman)

Dievčina uviedla, že si už nepamätá, čo jej priateľ vtedy rozprával. Ale vzhľadom na to, že "Patrick väčšinu času trepe samé hlúposti, to mohlo byť čokoľvek". 

Viac o téme: DiskotékaObťažovanieŠkótsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu