Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dramatické VIDEO hádky o parkovacie miesto: Chlapík dal dole nabúchaného vodiča, prekvapivý záver

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/the realist)

BIRMINGHAM - Dvaja vodiči z Veľkej Británie sa nevedeli dohodnúť, kto zaparkuje na voľnom mieste, a tak nechal jeden z nich prehovoriť svoju päsť. Stačila jedna rana a súper hneď letel k zemi. Potom však útočník ukázal srdce a zaujímal sa, či je protivník v poriadku.

Video pochádzajúce z Birminghamu zachytáva dvoch mužov v horúcej debate na miestnom parkovisku. Obaja vášnivo gestikulujú, potom vyšší z nich ustúpi a zdá sa, že už bude pokoj. Vtom ho ale nižší chlapík zrazu udrie do tváre. Obeť sa zapotáca, stratí rovnováhu a skončí na zemi. Útočník si ale zrejme hneď uvedomil, čo spravil a zohol sa k nemu, aby sa presvedčil, že je v poriadku. 

Dramatické VIDEO hádky o
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/the realist)

Video, ktorého autorom je pasažier okoloidúceho auta, bolo pôvodne zverejnené na Instagrame. Väčšina užívateľov chváli útočníka, že nepokračoval v bitke, ale chcel mužovi pomôcť. "Uštedril mu jednu ranu a keď videl, že ho zložila na zem, snažil sa mu pomôcť. Nepokračoval vo fyzickom útoku tak, ako mnohí ďalší už veľakrát predtým," okomentoval zábery jeden z nich. 

Viac o téme: ParkoviskoBitkaParkovacie miestoútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu