Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Opilec vrazil k exmilenke v štýle Santa Clausa

EVANSVILL - Hasiči museli zbúrať stenu, aby zachránili opilca, ktorý uviazol v komíne. Zasekol sa tam, keď sa snažil navštíviť príbytok svojej bývalej priateľky v Evansville, v americkom štáte Indiana. Alejandro Valencio vliezol do komína v utorok približne o 3:30 nadránom miestneho času. "Každý robí hlúposti, keď je opitý," vysvetlil muž .

Hasičom musela prísť na pomoc polícia, pretože jeho bývalá priateľka Connie Deweese odmietala poskytnúť záchranárom prístup ku kozubu. "Povedala som im, aby ho nechali v komíne, nech tam zomrie," uviedla Deweese. Žena tak bude čeliť obvineniu z neprístojného správania a bránenia výkonu služby hasičovi.

Daweese sa s Valenciom poznala osem mesiacov. Odmietla ho vpustiť do bytu a zamkla všetky dvere. Nerátala však s tým, že muž sa rozhodne vstúpiť do domu komínom. "Už som randila so všelijakými ľuďmi, ale nikdy nie s takýmto psychopatom," povedala Deweese.

Po ošetrení v nemocnici Valencio svoju bývalú priateľku opäť navštívil. Tá pred štábom miestnej televízie začala muža obhadzovať fľašami a zasiahla ho nádobou na odpadky. "Zmizni z mojej verandy a už sa tu nikdy neukazuj!" kričala Deweese. Valencio uviedol, že má prácu a všetky výdavky, spojené s jeho vyprosťovaním z komína zaplatí.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu