Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ako si poradiť s nežiaducim potením kdekoľvek na tele

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: www.iontoforeza.sk)

K letu patria nielen radovánky pri vode a nové lásky, ale často aj problémy s nechceným potením, ktoré nás dokáže dostať do trápnej situácie vždy v tú najmenej vhodnú chvíľu. Takéto potenie sa pritom dokáže prejaviť nielen pod pazuchami, ale kdekoľvek na tele. Ak patríte medzi ľudí, ktorí nechcú nechať potenie ovládať ich život, bude sa Vám tento článok viac než hodiť. Aký typ potenia trápi práve Vás?

Trápi Vás potenie pod pazuchami?

Potenie v oblasti pod pazuchami postihuje snáď každého človeka na tejto planéte. Prečo by inak existovalo toľko druhov najrôznejších dezodorantov a antiperspirantov, ktoré sa snažia tento typ potenia utlmiť. Obrovské prepotené kruhy v podpazuší spôsobené nielen teplotou, ale aj stresom a nervozitou, však tieto bežne dostupné prostriedky dokážu zvládnuť ťažko. Kliknutím na nasledujúci odkaz zistíte, ako sa zbaviť nadmerného potenia podpazušia behom pár chvíľ aj na niekoľko mesiacov.

CHCEM VYRIEŠIŤ NADMERNÉ POTENIE POD PAZUCHAMI

 

Ako si poradiť s
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: www.iontoforeza.sk)

Trápi Vás potenie rúk?

Potenie rúk, najmä dlaní, doslova znemožňuje tak spoločensky významnú vec, akou je podanie ruky. Podľa tohto pozdravu si takmer každý človek vytvára prvý dojem o svojom náprotivku a taký spotený pozdrav, môže zničiť nejedno zoznámenie alebo pracovnú schôdzku. Pritom sa nejedná len o následok vysokej okolitej teploty, ale hlavným spúšťačom býva stresová situácia alebo aj len samotná myšlienka na potenie, ktoré pokryje dlane potom, behom pár krátkych sekúnd. Pritom riešenie je ľahšie ako ste si kedy dokázali predstaviť. O problematike a liečbe nežiaduceho potenia rúk, a ako sa ho behom chvíle zbaviť raz a navždy aj v tých najvyšších teplotách, sa dočítate viac na tomto odkaze.

CHCEM VYRIEŠIŤ NADMERNÉ POTENIE RÚK

 

Ako si poradiť s
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: www.iontoforeza.sk)

Trápi Vás potenie nôh?

Potenie nôh nie je len doménou mužov. Prepotené chodidlá je, zvlášť v letnom období, takmer nemožné obuť do otvorených topánok alebo papúč, pretože noha sa buď vyšmykne, alebo sa na ňu kvôli potu lepí veľké množstvo prachu. V zime sa zase nohy nielenže potia, ale sú doslova studené ako ľad. Ak sú Vaše nohy neustále spotené a studené ihneď po prebudení, alebo máte problémy s ich zápachom, na nasledujúcom odkaze zistíte o problematike a hlavne zastavení nežiaduceho potenia nôh raz a navždy oveľa viac.

CHCEM VYRIEŠIŤ NADMERNÉ POTENIE NÔH

 


Ako si poradiť s
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: www.iontoforeza.sk)

Trápi Vás potenie hlavy a tváre?

Potenie v tvári následkom vysokej okolitej teploty, alebo stresovej situácie, je doslova katastrofou. Na rozdiel od iných typov nežiaduceho potenia ho však nemožno nijako skryť a je nutné sa tak konfrontovať s často nepochopiteľnými reakciami okolia na tento nežiaduci stav. Rovnako ako potenie rúk, taktiež potenie hlavy, čela a tváre pôsobí veľmi zlým prvým dojmom a dokáže reálne ničiť sebavedomie takto postihnutého jedinca. Riešenie však existuje a je rýchlejšie a trvalejšie než ste si kedy mysleli. Vezmite svoj život späť do svojich rúk a zbavte sa nadmerného potenia hlavy na ako dlho chcete.

CHCEM VYRIEŠIŤ NADMERNÉ POTENIE HLAVY

 

Ako si poradiť s
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: www.iontoforeza.sk)

Trápi Vás potenie chrbta, zadku, brucha alebo hrudníka?

Ako už bolo povedané, nežiaduce potenie sa môže objaviť kdekoľvek na tele, zadok, chrbát, hrudník a mnoho ďalších častí tela nevynímajúc. Potenie väčšinou prichádza pri prechode z chladnejšieho prostredia do prostredia s vyššou okolitou teplotou. V lete typicky z klimatizovanej miestnosti alebo z automobilu von a v zime naopak pri príchode zvonku do vykúrenej miestnosti alebo dopravného prostriedku. Pot následne dokáže premočiť oblečenie tak, že by sa dalo doslova žmýkať. Našťastie ani týchto typov nežiaduceho potenia nie je ťažké sa zbaviť. Na nasledujúcom odkaze sa dozviete, ako jednoduché to môže byť.

CHCEM VYRIEŠIŤ NADMERNÉ POTENIE CHRBTA, ZADKU ALEBO HRUDNÍKA

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu