Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nová turistická atrakcia: Toalety kde mal senátor homosexuálny styk

Larryho Craiga zadržala tajná letisková polícia 11. júna a v auguste sa k nevhodnému správaniu na toaletách priznal.
Larryho Craiga zadržala tajná letisková polícia 11. júna a v auguste sa k nevhodnému správaniu na toaletách priznal. (Zdroj: SITA)

MINNEAPOLIS - Letiskové toalety v Minneapolis-St. Paul, na ktorých zatkli amerického senátora Larryho Craiga pri homosexuálnom sexe, sú v súčasnosti atraktívnym miestom pre turistov.

Hovorca letiska Karen Evans uviedol, že ľudia si na týchto záchodoch robia fotografie. Turisti nevedia odolať pokušeniu vidieť miesto senátorovho činu. "My sme sa tu s manželom Jonom zastavili počas cesty do Guatemaly. Jon je tu v skutočnosti už druhýkrát," povedala turistka Sally Westby. Royal Zino, ktorý pracuje v obchode s topánkami hneď vedľa verejných toaliet vyhlásil, že návštevnosť turistov je "šialená".

Republikána Larryho Craiga zadržala tajná letisková polícia 11. júna a v auguste sa k nevhodnému správaniu na toaletách priznal. Teraz tvrdí, že to bola chyba a priznanie sa pokúša zrušiť. V závislosti od výsledku vyšetrovania možno zmení svoje rozhodnutie rezignovať koncom septembra na post senátora. Larry Craig, ženatý otec troch detí, doteraz trvá na tom, že nie je homosexuálom. Polícia vraj udalosti na letisku zle pochopila. Informáciu zverejnil internetový portál news.bbc.co.uk.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu