Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Manžel sa vrátil domov a v záhrade našiel poštára: Načapal ho pri poriadne nechutnej veci

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

POOLE - Muž nachytal poštára, ako v jeho záhrade natáča nahú manželku na mobil. Žena práve cvičila na veslovacom trenažéri a okrem nohavičiek na sebe nemala vôbec nič. Jej muž sa práve vracal domov, keď zahliadol nemravného poštára, ktorý bol neskôr zatknutý.

Štyridsaťdeväťročný Nicholas Apps pracoval ako poštár v anglickom Bournmouthe štyri roky a ľudia ho poznali ako "príjemného a očarujúceho muža". V skutočnosti mal ale aj postranné úmysly. Vo svojom okolí si vyhliadol ženu a vlani v novembri sa vkradol do jej záhrady. Práve tam cvičila na trenažéri, pričom mala oblečené len spodné nohavičky. Hneď vytiahol mobil a začal ju natáčať. Trvalo to asi minútu. Potom sa vrátil domov ženin manžel, ktorý keď si všimol neželaného hosťa, okamžite zalarmoval políciu. 

Tá Appsa zatkla a obvinila z voyerizmu a sexuálneho potešenia pri tajnom sledovaní nahej osoby. Obvinený tvrdil, že do ženinej schránky hodil zlú obálku a potom sa snažil nájsť niekoho vo vnútri, aby mu schránku otvoril a on mohol list vybrať. Pritom zazrel nahú ženu. "Policajtom povedal, že si nie je istý, či bol v čase incidentu vzrušený," uviedol prokurátor počas pojednávania. Nicholas okrem toho priznal, že rád kameruje sexi ženy.

Súd nakoniec Appsovi udelil podmienečný trest vo výške osem týždňov s podmienečným odkladom na dva roky. Okrem toho bol zapísaný do registra sexuálnych delikventov na obdobie siedmich rokov a taktiež musí svojej obeti zaplatiť odškodné 200 libier (224 eur). 

Viac o téme: úchylPoštár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu