Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Muža (55) prepadol pocit šťastia, tak si kúpil žreby: Takéto vnuknutie by ste chceli zažiť aj vy

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

REDFORD - Päťdesiatpäťročný Američan zo štátu Michigan vyhral v lotérii 100 000 dolárov. Pár šťastných chvíľ ho podľa vlastných slov priviedlo k tomu, aby si kúpil dva lósy. Oba mu priniesli výhru, vďaka ktorej si finančne prilepší natoľko, že už môže doma sedieť s vyloženými nohami do konca života.

Jeffrey Norman z mesta Belleville povedal predstaviteľom miestnej lotérie, že si žreby kúpil na čerpacej stanici Speedway v Redforte, a to v rovnaký deň. Rozhodol sa, že staví na svoje obľúbené a zároveň šťastné čísla 1, 10, 27, 28 a 36 a dodatkové číslo 12. 

Muža (55) prepadol pocit
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Michigan Lottery)

Prvý lós mu priniesol šťastie, a preto si kúpil druhý. "Hrám pravidelne a mám špeciálne čísla, ktoré sú pre mňa šťastné a dávam ich každý raz. Vždy, keď sa cítim šťastný, kúpim si žreb. V stredu (minulý týždeň) som mal to šťastie a vyhral som hneď dvakrát," uviedol. 

Každý zo žrebov priniesol Normanovi 100-tisíc amerických dolárov, čiže dokopy vyhral 200-tisíc (171-tisíc eur). "Keď som skontroloval tie čísla, jediné, na čo som sa zmohol, bolo: ‚Môj bože!‘ Bol to neskutočný pocit," uzatvára šťastný výherca.

Viac o téme: Výhra v lotérii
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu