Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Žena (30) nosila tri roky len mikiny s kapucňou: Keď zistíte, čo mala pod ňou, pochopíte

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/JT Channel)

SIOUX FALLS - Žena z Južnej Dakoty žila niekoľko rokov s obrovskou tukovou hrčou na krku. Nosievala mikiny s kapucňou, aby tukovú masu na verejnosti zakryla. Napokon sa predsa len odhodlala podstúpiť chirurgický zákrok, ktorý je zdokumentovaný na videu.

Melissa si tukovú hrčku všimla po prvýkrát v roku 2015, vtedy merala len necelé štyri centimetre. V priebehu nasledujúcich rokov sa však rapídne zväčšila a žene začala poriadne znepríjemňovať život. Rozhodla sa preto podstúpiť operáciu, ktorá bola odvysielaná v americkej televíznej šou "Dr. Lee Pimple Popper". "Môj najväčší strach je ten, že hrča bude príliš veľká a nebude sa dať vyoperovať. Nosím kvôli nej celý čas len mikiny, či je deň, noc, teplo," priznáva Melissa.

Podľa doktorky Lee ide o lipóm, čiže zhluk nahromadených tukových buniek. Spočiatku sa obávala, či bude možné s takou masívnou hrčou niečo urobiť, nakoniec sa rozhodla pre zákrok v lokálnej anestézii. Nezhubný nádor vytiahla lekárka z tela pacientky rukami po tom, ako postihnuté miesto otvorila skalpelom.

VIDEO Žena (30) nosila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/JT Channel)

Zhruba polhodinové video zo zákroku si pozreli už milióny ľudí. Na začiatku videa Lee priznáva, že anestéziu musela zriediť so soľným roztokom, aby sa rozpustila po celej tukovej mase. Lipómy sú nerakovinotvorné a za ich vznikmi stojí genetika.

VIDEO nie je vhodné pre osoby s citlivou povahou

Viac o téme: LipómNezhubný nádorPimple popper
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu