Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Medzi ženami sa šíri nový sexuálny trend: Lekári pred ním varujú, ohrozuje vaše zdravie!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Svet obieha ďalší trend v oblasti sexu, tzv. peegasm. Ide o enormné zadržiavanie moču počas sexu, čo vraj spôsobuje ženám intenzívnejší orgazmus. Experti však varujú, že zadržiavanie moču počas pohlavného styku zvyšuje šance infekcie močových ciest. Ako to v skutočnosti je?

Celú diskusiu o tejto téme začal užívateľ Redditu, ktorý sa priznal, že jeho priateľka zadržiava moč počas sexu. Vraj tak dosahuje intenzívnejšie vyvrcholenie. Pridalo sa viacero ľudí, ktorí jej slová potvrdili. Sú ale aj takí, ktorí namiesto slastných okamihov prežívali nepríjemné pocity. Ostatní zas nevedia pochopiť, ako súvisí potreba ísť na WC so sexuálnou stimuláciou.

Medzi ženami sa šíri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

"Klitoris, vagína a močová trubica, ktorá je spojená s močovým mechúrom, sa nachádzajú veľmi blízko seba. Plný močový mechúr môže tlačiť na citlivé časti genitálií, ako je klitoris. Mnohé ženy používajú práve močový mechúr na stimuláciu klitorisu," vysvetlila konzultantka sexuálneho zdravia Celeste Holbrooková v časopise Shape. 

Vedci predpovedajú, ako bude vyzerať život v roku 2030: Romantické porno a zánik manažérov

Existuje však veľa dôvodov, prečo sa tento druh stimulácie neodporúča. Zadržiavanie moču môže spôsobiť infekciu močových ciest alebo močového mechúra, pretože umožňuje množenie škodlivých baktérií v močovom trakte. V starobe tiež môže viesť k ochabnutiu svalstva močových ciest. Ak moč zadržiavate len z času na čas, nemusíte sa báť, nič vážne vám nehrozí.

Viac o téme: SexZadržiavanie močuSexuálny trend
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu