Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Žena sa pozrela z okna a zbadala niečo zvláštne: Záhadný tieň za závesom, veď to je...!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

MANITOBA - Istá Kanaďanka prišla nedávno o svoju milovanú dogu Oakleyho. Po tom, čo sa stalo pred pár týždňami, ju však žiaľ a smútok za jej verným spoločníkom prešiel. Tvrdí totiž, že ju navštívil jeho duch, aby jej povedal, že je v poriadku a nemusí sa viac trápiť nad jeho stratou.

Štyridsaťštyriročná Michelle Creightonová prežívala stratu Oakleyho veľmi ťažko. "Keď zomrel, bola som v šoku. Niekoľko dní som preplakala tak, ako každý majiteľ psa, ktorý o neho príde. Všetko mi ho pripomínalo a v mojom dome mi jednoducho veľmi chýbal," spomína si Kanaďanka. Psa pochovala za domom v záhrade a často smutne hľadela na miesto, kde navždy odpočíva. Jeden večer sa však stalo niečo zvláštne. Pri pohľade do okna si všimla, že je v ňom tieň milovanej dogy.

FOTO Žena sa pozrela
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Stalo sa to pár týždňov po tom, ako zomrel. Na závese som zbadala jeho tieň. Akoby stál za oknom obývačky. Bol to určite môj Oakley, rýchlo som ho odfotila," hovorí Michelle. Keď však odkryla záves, videla síce nejaký tieň, ale už mal zmenený tvar. Zo všetkého jej naskočili zimomriavky, ale nebála sa.

FOTO Žena sa pozrela
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Creightonová je presvedčená o tom, že sa jej podarilo vyfotografovať tieň zosnulého psa, ktorý ju prišiel ubezpečiť, že je poriadku a nemá za ním smútiť. "Je to zvláštne, ale v ten večer som pocítila úľavu. Áno, je mi za mojím psom stále smutno, ale cítim, že je na správnom mieste a že ma neustále stráži," dodala. 

Viac o téme: DuchPes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu