Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Muž skontroloval bezpečnostnú kameru a zostal ako obarený: Pri jeho dome sliedilo čudo na FOTO

Pôvod zvieraťa ostáva záhadou
Pôvod zvieraťa ostáva záhadou (Zdroj: imgur)

AUSTRÁLIA - Po tom, ako nemenovaný muž zbadal na bezpečnostnej kamere zvláštneho živočícha, ktorý sa pohyboval v blízkosti jeho domu, požiadal užívateľov sociálnej siete, aby mu pomohli ho zadefinovať. Z toho, čo sa dozvedel,však nie je oveľa múdrejší, ako bol pred zverejnením príspevku.

Lavínu názorov a tipov spustilo video istého Austrálčana, ktoré zachytáva zvláštneho štvornohého tvora pohybujúceho sa po príjazdovej ceste pred jeho domom o druhej hodine ráno. Štvornohé zviera s dlhým chvostom na prvý pohľad stavbou tela pripomína vakovlka tasmánskeho, ktorý žil v austrálskej Tasmánii. Podľa oficiálnych zdrojov ale tento vačkovec vyhynul ešte v prvej polovici dvadsiateho storočia. Mnohí užívatelia sa však domnievajú, že to tak nie je, a práve tieto zábery by mohli byť toho dôkazom. 

What is this in my driveway?

FOTO Farmár zastrelil záhadnú chlpatú šelmu: Experti sú zmätení, veď to má abnormálne...!

Ďalšie názory hovoria, že by mohlo ísť o mýtickú bytosť čupakabru, ktorá podľa legendy Táto mýtická vysáva krv z hospodárskych zvierat. Užívateľov však mätie fakt,  že doterajšou lokalitou pre život čupakabry je najmä oblasť Latinskej Ameriky. 

Viac o téme: ZáhadaČupakabraTajomná bytosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu