Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Maria (70) šokovala svet: Zbláznila sa? Vraj čaká ôsme dieťa!

Maria de la Luzová Zobraziť galériu (3)
Maria de la Luzová (Zdroj: YouTube/TVP)

MEXICO - Sedemdesiatročná Maria de la Luzová z mexického mesta Mazatlan tvrdí, že čaká svoje ôsme dieťa. Ak sa jej výpoveď potvrdí, stane sa najstaršou ženou, ktorá porodí. Reportérom ukázala svoje výsledky z ultrazvuku, ktoré majú potvrdzovať, že je v šiestom mesiaci tehotenstva a čaká dievčatko.

Ťažký osud najstaršej a najnešťastnejšej ženy (128): Neprežila jediný pekný deň, boží trest

"Povedali mi, že je to dievča. Pozrite, uvidíte jej malú tvár," povedala De la Luzová tamojším novinárom, no neodhalila žiadne ďalšie informácie o tehotenstve, vrátane toho, či podstúpila umelé oplodnenie alebo iné podobné procedúry.

VIDEO Maria (70) šokovala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/TVP)

Prvé podozrenie, že je tehotná, vraj poňala pred tromi mesiacmi. "Boleli ma nohy, zvracala som a točila sa mi hlava. Teraz urobili okolo desať ultrazvukov na súkromnej klinike a vo verejnej nemocnici. Lekári tomu nemohli uveriť," dodala.

Ak De la Luzová naozaj porodí, bude tak staršia o štyri roky ako súčasná držiteľka rekordu o najstaršiu rodičku Maria del Carmen Bousada de Laraová. Tá v decembri 2006 porodila vo veku 66 rokov a 358 dní dvojčatá, chlapcov Christiana a Paua. Prišli na svet predčasne cisárskym rezom a každý z nich vážil 1,6 kilogramu. Pripustila, že lekárom na klinike pre umelé oplodnenie v Kalifornii klamala o svojom veku.

Omkari Panwarová z indického štátu Uttar Pradesh porodila v roku 2008 dvojčatá, ale jej tvrdenie, že má 70 rokov, nebolo preukázateľné. Rovnako existovali aj iné ženy, ktoré boli pravdepodobne staršie, keď rodili, ale ich vek sa rovnako nedal overiť.

De la Luzová sa vyjadrila, že niektoré z jej detí neboli spokojné s novinkou, že je tehotná a povedali jej, že je na tieto veci príliš stará. Návštevu u gynekológa má naplánovanú na 18. júla a očakáva, že kvôli veku odborníci zvolia cisársky rez.

Viac o téme: NajstaršiaTehotenstvo Maria de la Luz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu