Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

FOTO Mäsiar chcel prilákať nových zákazníkov: Kúpili by ste si kvôli tomuto jeho klobásky?

Svojráznymi sloganmi chcel podporiť predaj
Svojráznymi sloganmi chcel podporiť predaj (Zdroj: Twitter)

LEEK - Originálnym nápadom chcel prilákať zákazníkov istý mäsiar z Veľkej Británie. Jeho svojská reklama však nepritiahla do predajne iba záujemcov o mäsové výrobky, ale aj miestnych policajtov. Ich nadriadení pritom tvrdia, že voči pikantným sloganom nemajú žiadne výhrady.

rilákať zákazníkov v čase obrovskej konkurencie je poriadna zaberačka pre každého obchodníka. Pete Lymer v tejto súvislosti začal na pútače pred predajňou vymýšľať dvojzmyselné vtipné slogany. Okoloidúci ľudia sa tak dozvedeli, že v ponuke mäsiarstva sú napríklad veľké kohúty, nadržané klobásy alebo urastení prsnatí vtáci. "Nikomu to nevadilo, ľudia sa pousmiali a keď prišli do predajne, na všetkom sa zabávali," hovorí autor sloganov.

Po Vianociach ale nastali problémy, keď sa v obchode začali obšmietať policajti. Vraj ich niekto upozornil, že tu je nevhodná reklama. Pete tvrdí, že najskôr prišla policajtka a poprosila ho, aby všetky reklamné nápisy stiahol. Neskôr dorazili ďalší muži zákona. "Viem, že si robia svoju prácu, ale nerozumiem tomu, prečo im vadí práve moja reklama. Keď tie nápisy zmizli, zákazníci ich chceli späť. Nie som konfliktný typ, ale vyložil som ich opäť na chodník. Podľa mňa nie sú vôbec vulgárne, ale zlepšujú ľuďom náladu," obhajuje svoj nápad Lymer.

Neskôr navyše zistil, že jeho reklamu zrejme riešili iba jednotliví policajti v meste Leek bez akéhokoľvek vedomia svojich nadriadených. "Šéf miestneho oddelenia iba upozornil majiteľa, aby zvážil vhodnosť reklamných sloganov, ale v danej záležitosti neboli vykonané žiadne iné kroky," povedal hovorca polície v grófstve Staffordshire.

Viac o téme: MäsiarSlogan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu