Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tínedžerka (19) odkopla priateľa kvôli tomuto "starcovi": Sex s ním je extravagantný!

Šťastný párik Zobraziť galériu (2)
Šťastný párik (Zdroj: Facebook)

BRADFORD/SAN FRANCISCO - Keď sa Doug Traser a Avalon Garveyová zoznámili pred pár rokmi cez online fórum, zrejme nepredpokladali, že napriek veľkému vekovému rozdielu budú v budúcnosti skvele fungovať ako milenci. Obaja sú však momentálne nanajvýš spokojní a pikantné poznámky okolia ignorujú.

Pred dvomi rokmi sa Angličanka Avalon rozišla so svojím sedemnásťročným priateľom, pretože sa zamilovala do Douga z USA. Na rozchode dvoch mladých ľudí by nebolo nič zvláštne, keby svojho vrstovníka nevymenila za muža, ktorý je od nej o 29 rokov starší. "Je starší ako môj otec, ale neprekáža mi to. Rozumieme si, som šťastná ako nikdy predtým," žiari spokojnosťou Angličanka.

Tínedžerka (19) odkopla priateľa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

FOTO Babička (72) sa vydala za tínedžera (19): Prehovorili o prvom sexe, to ale bola noc!

Dvojica sa spoznala na online zoznamke, kde si pri každom stretnutí napriek vekovému rozdielu mali čo povedať a spoločné sympatie prerástli časom do lásky. K tej prirodzene patrí aj milovanie. To prvé prišlo krátko po zoznámení. "Po prvý raz sme mali sex, keď som mala sedemnásť rokov. Nič zlé sme neurobili," tvrdí Garveyová. V sexe si rozumejú, Doug vraj presne vie, čo robí a ich milovania sú "extravagantné". 

Tínedžerka (19) odkopla priateľa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Muža v zrelom veku už vraj predstavila aj svojej mame počas jednej z jeho návštev v Anglicku. Milenci sa stretávajú raz mesačne, buď letí Avalon do Ameriky, alebo Doug do Británie. Ten svoju mladučkú partnerku predstavil už aj svojim trom deťom z predchádzajúcich vzťahov, ktoré majú 24, 22 a 12 rokov. On sa zas už medzičasom zoznámil s Avaloninými spolužiakmi z univerzity, ktorí ho údajne prijali. A ak by aj nie, dievčinu by to vôbec netrápilo. "Nezaujíma nás názor iných. V Kalifornii sa ma raz čašníčka pýtala, či je Doug môj otec. Zasmiali sme sa," uzavrela s tým, že plánuje odísť do Spojených štátov a prestúpiť tam na univerzitu v Portlande, aby bola bližšie ku svojej láske. 
Viac o téme: SexVekový rozdiel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu