Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Predavačka vo fastfoode sa pohádala so zákazníčkou: Nechutnú pomstu zachytili na VIDEO

Sendvič ochutený o sliny predavačky
Sendvič ochutený o sliny predavačky (Zdroj: Facebook/ShaeLynn MadPlume)

MISSOULA - Video zamestnankyne, ktorá "dochutila" sendvič pre zákazníka vlastným pľuvancom, sa šíri po sociálnej sieti ako vírus. Incident sa odohral v americkom meste Missoula. Majiteľ predajne bol po pozretí videa šokovaný a už vyjadril nad všetkým poľutovanie.

Zamestnankyňu reštaurácie rýchleho občerstvenia Pita Pit v americkom štáte Montana očividne poriadne vytočila jedna zo zákazníčok. Video hádky vzniklo minulú sobotu nadránom okolo tretej hodiny. Dôvod, prečo vôbec k ostrej výmene názorov došlo, je neznámy. Mladá pracovníčka je ale teraz známa po celom svete. A to vďaka mega pľuvancu, ktorý uštedrila do pripraveného sendviča.

Hádka neskôr nabrala na intenzite, keď rozčúlená predavačka vyskočila na pult a útočila na zákazníčku. Vo vzduchu dokonca poletuje aj nejaký šalát. "Asi mala zlý deň a jednoducho sa jej nechcelo pracovať," okomentoval video jeho autor, ktorý stál vo vedľajšom rade a dodal, že podľa neho mal útok rasistický podtón. Majiteľ prevádzky zhodnotil postoj zamestnankyne ako smutný, vyjadril nad celým incidentom poľutovanie a všetkým sa ospravedlnil.

Viac o téme: Fastfood
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu