Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Mladík sa rozvášnil pri sebauspokojovaní: V jeho močovom mechúre skončil...

Uviaznutá hračka v mechúre Zobraziť galériu (2)
Uviaznutá hračka v mechúre (Zdroj: profimedia.sk)

KAO-SIUNG - Mladík z Taiwanu skúšal doma nové sexuálne hračky, a to sa mu nevyplatilo. Jedna z nich mu totiž uviazla v močovom mechúre. Napriek veľkým bolestiam odmietal niekoľko dní vyhľadať lekársku pomoc, pretože hanba mu to nedovolila.

Nemenovaný tridsiatnik z južného Thajska očividne v sexuálnej oblasti rád skúša nové veci. Minulý týždeň si pri autoerotických hrátkach strčil do tela sexuálnu hračku. Potom už ale nevedel, ako ju vytiahnuť von. Vydržal to takto dva dni. Až keď začal močiť krv, uvedomil si, že situácia je vážna a konečne zašiel k lekárovi v meste Kao-siung. Ten mu z močového mechúra cez penis pomocou cystoskopie vybral plastovú hračku dlhú takmer dvadsať centimetrov a širokú jeden centimeter. 

FOTO Mladík sa rozvášnil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Bizarné predmety, ktoré lekári vytiahli z pohlavných orgánov: Tomu len ťažko uveríte

"Pacient uviedol, že si hračku do tela vopchal vo chvíli, keď sa telesne uspokojoval. Jej prítomnosť v močovom mechúrie spôsobila zápal a krv v moči," informoval šéf urológie v nemocnici Veterans General Hospital Jiann Bang-bing s tým, že pacient bol už prepustený domov a mal by sa plne zotaviť. 

FOTO Mladík sa rozvášnil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

V tejto súvislosti Bang-bing radí, aby ľudia pri podobných príležitostiach sexuálne hračky dezinfikovali a používali pre istotu lubrikant, aby sa vyhli vážnym zraneniam. Nie je to prvýkrát, čo nemocnica pomáhala s takýmto pikantným prípadom. Už v minulosti ošetrovali pacientov, ktorí si do pohlavných orgánov strčili napríklad guľôčkové pero, golfovú loptičku, žiarovku či káble. 

Viac o téme: SexTaiwanSexuálna hračka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu